Over mij

Van passie tot beroep
Op mijn 12de wist ik het... ik word schoonheidsspecialiste! Op schoolvrije dagen ging ik vaak langs bij mijn oma.
Als haar schoonheidsspecialiste langskwam zat ik steevast op de eerste rij gefascineerd elke stap mee te volgen. Het intrigeerde me hoe zij in een zekere volgorde al die verschillende instrumenten en producten toepaste. En mijn oma? Die straalde na afloop. Dat wilde ik ook doen, mensen gelukkig maken! Op mijn 15de startte ik met de opleiding schoonheidsverzorging. Bijleren over de huid en het menselijk lichaam was echt iets voor mij. Ik had mijn roeping gevonden. Na mijn studies leerde ik bij in een schoonheidssalon. Toch miste ik iets. Mensen helpen die met een huidprobleem kampen.

Mijn doel? Jou en je huid laten stralen!
Tijdens mijn puberjaren had ik zelf veel last van acné. Dit maakte mij onzeker en probeerde ik te verstoppen onder een laag make-up. Ik besloot in 1995 mijn eigen zaak te openen en te werken op mijn manier. Ik specialiseerde me in het correct verzorgen van de huid en behandelen van huidproblemen met aangepaste producten. Ik verdiepte me in de ingrediënten en school me nog steeds bij door verscheidene trainingen en workshops te volgen. Bijleren en studeren, the never ending story! Mijn doel is om jou en je huid te laten stralen, om je te verwennen en net dat momentje rust te bieden. Samen ondertussen een babbeltje slaan? Daar geniet ik dan weer van.

Hoe kan ik jou helpen?
Heb je interesse voor een behandeling? Zit je met een bepaald huidprobleem? Neem een kijkje op de overzichtspagina met de verschillende behandelingen. Heb je nog een vraag? Stuur me een mailtje of bel me even op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per maand een update.

Bedankt! Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.

Koekje?

By clicking “Accept All”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.