Hydrabrasie

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie die de huid polijst, verfijnt en hydrateert in één behandeling. De verwijdering van de bovenste laag dode huidcellen stimuleert het vernieuwingsproces. De huid is beter gehydrateerd en voelt glad en zacht aan. Vanaf de eerste behandeling kan je al duidelijk een zichtbaar resultaat zien.

Hoe werkt het?
De opeengestapelde dode huidcellen worden verwijderd van het huidoppervlak (droge diamant dermabrasie). Een fijne huidpolijsting zorgt vervolgens voor een diepere reiniging en hydrateert de huid intens. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en  maakt ze glad. Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd en extra gehydrateerd met een aangepast gelaatsmasker.

Waarom kiezen voor hydrabrasie?
De gerichte verwijdering van een aantal huidlagen stimuleert het vernieuwingsproces van de huid, bevordert de celdeling en zorgt voor een betere opname van wekstoffen in de huid. De vochtbehandeling werkt hydraterend en drainerend. De huid kent een betere doorbloeding en voelt elastischer aan.

Welke huidproblemen worden er behandeld?

  • Vette, onzuivere huid

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Gedehydrateerde huid

  • Dehydratatie

  • Vale, gestresseerde, verstopte huid

  • Littekens: acnélittekens, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Is hydrabrasie geschikt voor mijn huid?
Je mag geen hydrabrasiebehandeling doen bij: eczeem, psoriasis, dermatitis, beschadigde huid, inname sterke bloedverdunners, actieve herpes simplex en het gebruik van Roaccutane (minstens 6 maanden wachten na het beïndigen van een kuur).
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Wil je een specifiek huidprobleem behandelen, dan kan ik een kuur samenstellen op basis van je wens. Een kuur bestaat uit 4 à 6 behandelingen. Afhankelijk van de conditie van je huid plannen we een wekelijkse of tweewekelijkse behandeling in. Om het behaalde resultaat te behouden raad ik je een onderhoudsbehandeling aan om de 4 à 6 weken.
Doet een hydrabrasiebehandeling pijn?
Een hydrabrasie is geheel pijnloos. De behandeling wordt als zeer aangenaam ervaren.
Hoeveel tijd neemt een hydrabrasiebehandeling in beslag?
De volledige behandeling duurt 75 minuten. Je huid wordt gereinigd, vervolgens volgt een massage van het gelaat en tenslotte wordt er ook een masker aangebracht.
Moet je thuis nog nabehandelen?
Na de behandeling is het belangrijk om je huid te beschermen met een SPF 50. Als je aan huidverbetering wil doen is het belangrijk om thuis dagelijks jouw huid te verzorgen. Jouw huid is uniek en heeft producten nodig die perfect bij haar passen.

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Stuur me dan gerust een mail.