Wat is hydrabrasie?

Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is een technologie die de huid polijst, verfijnt en hydrateert in één behandeling. We verrichten op een gecontroleerde manier een micro huidafslijping. Deze is geheel pijnloos en volkomen veilig en met een duidelijk zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Hoe werkt hydrabrasie?

We starten met een ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeengestapelde dode huidcellen van het huidoppervlak. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Hiermee wordt de huid verder gereinigd en intens gehydrateerd. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

Is hydrabrasie geschikt voor mijn huid?

Hydrabrasie is geschikt voor mensen met een onzuivere, vale of gedehydrateerde huid, mensen met veel zonnebeschadiging, rimpels of fijne lijntjes en verstopte poriën

Wat doet hydrabrasie?

Doordat we heel gericht de bovenste laag met dode huidcellen gaan verwijderen wordt het vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. De werkstoffen die nadien aangebracht worden gaan veel beter door de huid opgenomen worden. De huid is nadien beter gehydrateerd en voelt glad en zacht aan. Het is een ware ‘boost’ voor je huid.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan als ‘boost’ voor de huid tijdens een gelaatsverzorging uitgevoerd worden. Wil je resultaat gericht gaan werken op een specifiek huidprobleem kan de behandeling in kuurvorm uitgevoerd worden. Een kuur zijn 4 tot 6 behandelingen 1x per week of om de 14 dagen afhankelijk van de conditie van je huid. Om de beste resultaten te garanderen raden we producten aan voor thuisgebruik afgestemd op jouw huidtype. Om het behaalde resultaat te behouden raden we een onderhoudsbehandeling aan om de 4 tot 6 weken.