Wat is een huidanalyse?

Een huidanalyse vormt de basis om gericht aan huidverbetering te doen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Met de OBSERV 520 maken we 6 foto’s van jouw huid onder verschillende lichtmodi. Hierdoor krijgen we een beeld van wat er zich in de diepere lagen van jouw huid afspeelt en kunnen we gericht behandelen en producten adviseren voor thuisgebruik. Zo kan jij genieten van een ‘Healthy Happy Skin’.

Wat wordt er zichtbaar gemaakt?

Met de Observ 520 kunnen we pigmentatiestoornissen, huidschade door zonlicht, (de)hydratatie, couperose, talgklierproductie, de textuur van het huidoppervlak en verstopte poriën zichtbaar maken.

Vavin huidverbeterende behandeling

€75

Tijdens deze behandeling gaan we kijken naar wat de huid nodig heeft, we maken een cocktail van hoogwaardige producten om je eigen huid terug aan het werk te zetten. Het resultaat is een healthy happy skin.

Hydro Lift Treatment

€80

Purifying Skin Care Treatment

€40

Intensief Hydraterende Behandeling Exuviance

€75

Behandeling voor de droge, vale huid en alle huidtypes die nood hebben aan hydratatie. De zelfhydraterende eigenschappen van de huid worden nieuw leven ingeblazen!

Intensieve Huidverbeterende behandeling Exuviance

€85

Behandeling voor de droge, vale huid en alle huidtypes die nood hebben aan hydratatie. De zelfhydraterende eigenschappen van de huid worden nieuw leven ingeblazen!

Kalmerende-Herstellende Verzorging Exuviance

€75

Behandeling voor de droge, gevoelige huid met neiging tot rosacea en na dermatologische behandelingen; De milde exfoliërende stoffen en de verstevigende ingrediënten herstellen het comfort van de beschadigde huid.

Zuiverende Behandeling Exuvianve

€75

Behandeling voor de huid met neiging tot acné, om de huid op te helderen en de poriën zuiver te maken.

Retinol Peel Behandeling

€110

Professionele peeling met 1% Retinol, Citrafill en Vitamine E. Deze behandeling niet boeken als eerste afspraak!

Hydrabrasie + Serum + Hyaluron masker + LED

€99

Intensief Hydraterende behandeling + pedicure + Manicure

€130

Zuiverende Jeugdbehandeling

€45

Deze behandeling is speciaal voor de jongeren om de huid zuiver te maken. Bij deze behandeling is er geen massage van het gelaat.