Huidanalyse

Een huidanalyse is de eerste stap om een gericht huidverbeteringsvoorstel aan te bieden. Verschillende huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en zijn pas later zichtbaar. Het analyseapparaat maakt 6 foto’s van je huid met verschillende lichttoepassingen. Deze toepassingen brengen in kaart wat er zich in de diepere lagen van je huid afspeelt. Op deze manier krijg je een gerichte behandeling voor je huid en worden je de juiste producten geadviseerd voor thuisgebruik.

Hoe werkt het?
Fruitzuren lossen de kleefstof tussen de dode huidcellen op. Hierdoor kan de peeling in de diepere huidlagen indringen om het collageen-en de elastinevezels te activeren. De behandeling maakt je huid voller, steviger en vermindert fijne lijntjes en rimpels. De ontstekingsremmende werking van fruitzuren is ook ideaal voor de behandeling van verschillende acnévormen. Bovendien gaat de verhoogde celdeling klontvorming tegen in de pigmentcellen wat pigmentvlekken verzacht.

Wat wordt er in kaart gebracht?

  • Couperose (kleine bloedvaatjes in het gezicht)

  • Pigmentatiestoornissen

  • Huidschade door zonlicht

  • Dehydratatie

  • Talgkleurproductie

  • Verstopte poriën

  • Textuur van het huidoppervlak

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Doet een huidanalyse pijn?
Een huidanalyse is geheel pijnloos.
Is een huidanalyse schadelijk?
Een huidanalyse is geheel onschadelijk voor je huid. Het is zoals een foto nemen van je huid maar dan met verschillende lichtmodi.
Hoeveel tijd neemt een huidanalyse in beslag?
De analyse zelf duurt slechts enkele minuten. Na de analyse wordt er besproken wat we zien op de foto’s en kan ik zeer gericht advies geven over welke producten het best bij je huid passen.
Krijg ik na de huidanalyse een gerichte behandeling voor mijn persoonlijke situatie?
Na de huidanalyse heb ik een duidelijk beeld van wat je huid nodig heeft. Ik kan doelgericht je huid behandelen en advies geven over de producten voor verder thuisgebruik. Je huid is immers uniek en heeft producten nodig die perfect bij haar passen.
Moet mijn huid gereinigd worden voor een huidanalyse?
Om een duidelijk beeld te krijgen is het belangrijk dat je huid vrij is van make-up en crèmes die een SPF bevatten.

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Stuur me dan gerust een mail.