Definitieve ontharing
Ongewenste haargroei effectief bestrijden? Je oksels, benen of bikinilijn definitief ontharen met lichtpulsen?

Krachtig enveilig ontharen met IPL
IPL is je perfecte match wanneer je op zoek bent naar een veilige en effectieve ontharingsmethode.  Door middel van lichtpulsen maken we komaf met ongewenste haartjes. Het pigment in je haartjes gaat de lichtpulsen absorberen en zet deze om in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarzakje en gaat deze vernietigen waardoor er geen nieuw haartje meer kan gevormd worden. Dankzij deze pulsen verdwijnen 80 tot 90% van je haren.
Enkel haartjes die in de groeifase zijn, kunnen ‘geraakt’ worden. Ongeveer 10% van onze haartje zit in een groeifase en er zijn ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 tot 12 weken. 

Jouw gepersonaliseerde IPL-Behandeling
Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van je huids- en haarkleur. Om een optimaal resultaat te garanderen plan ik eerst een intake gesprek in om je huid te analyseren. Zo ken ik jouw unieke huid voor we de behandeling opstarten en weet jij welk resultaat IPL-ontharing jou geeft.

TIP: Staat er een zonnige vakantie op je planning? Informeer naar de aangewezen voorbereiding voor jouw huidtype. Ik informeer je over het perfecte startmoment en de ideale frequentie.
Maak een afspraak

IPL Bovenbenen

€120

IPL Volledige benen

€180

IPL Bikinilijn

€75

IPL Bikinilijn Brazil

€85

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per maand een update.

Bedankt! Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.